Expo Josep Coll 2022 baner
Mondo Galeria ofereix un menú degustació per acompanyar les fotos de  Javier Silva Meinel

Notícies

Mondo Galeria ofereix un menú degustació per acompanyar les fotos de Javier Silva Meinel

bonart barcelona - 09/10/15
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura220317_Verdu_Bonart-180x180
El 16 i 17 d'octubre, a partir de les 19,30h Mondo Galeria (carrer Sant Joaquim, 23, Barcelona) ofereix un menú degustació, per a un màxim de trenta comensals, per acompanyar la proposta fotogràfica de Javier Silva Meinel.

Mondo Galeria s'ha unit a l'associació gastronòmica Closer Social Club per fer de la presentació de les fotografies de Silva Meinel que es van veure recentment a l'espai de Madrid amb l'exposició Prosceni, durant PhotoEspaña 2015.

L'obra del fotògraf destaca per la presència cultural del Perú, el seu país natal, en totes les seves imatges. Homes que transporten peixos amazònics rememorant a Atles, dones decorades amb piranyes, aparicions màgiques i xamanisme és el que emanen i evoquen aquestes icones de la fotografia contemporània.

El blanc i negre i la presència fotogràfica obren un gran teló per gaudir dels plats que prepararà per a l'ocasió el Xef Emiliano Di Nisi (, Perse, Bo Kao) revisant les seves influències mundanes aplicades a la cuina i el producte mediterrani. Per tancar l'esdeveniment comptarem dos dies amb la presència Dj. Mina (Km5, Creamfields, Lolita, EsVive).

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura