MG_Bonart-1280x150p

Mercat de l'art

Fernando Durán subhasta una obra mestra de joventut de Dalí

Fernando Durán subhasta una obra mestra de joventut de Dalí
bonart madrid - 16/10/15
El 10 i 11 de novembre, Fernando Durán (carrer Velázquez, 4, Madrid) posa a subhasta per primera vegada una de les obres mestres de joventut de Salvador Dalí (Figueres 1904-1989): El llac de Vilabertran, pintat cap a 1919-1920. El quadre va ser propietat de la germana del pintor Anna Maria Dalí. L'obra, a més, està inclosa en el catàleg raonat de la Fundació Gala-Dalí de Figueres.

Dalí va realitzar aquest quadre sota la influència de pintors postimpressionistes com Pierre Bonnard o Maurice Denis, als quals admirava, i certes referències cromàtiques i espacials pròpies de la pintura modernista catalana i la pinzellada de Joaquim Mir i Santiago Rusiñol.

Aquesta obra mestra es pot visitar durant tot el mes d'octubre a la sala d'exposicions de Fernando Durán, abans de la seva venda a un preu de sortida de 250.000 €.

A més del quadre de Dalí, Fernando Durán subhasta importants obres de pintors antics com Nicholas de Largilliere, Adriaen van Utrecht, Dieric Bouts així com art contemporani d'autors com Katharina Grosse, Karel Appel, Robert Mapplethorpe, Sulling Wang, Rufino Tamayo, Rafael Barradas, Eva Lootz, Carlos Alcolea, Guillermo Pérez Villalta, Antoni Tàpies, Fernando Zóbel o Manuel Hernández Mompó, entre d'altres.

A la imatge, un fragment del quadre El llac de Vilabertran, de Salvador Dalí.
MG_Bonart-180x180pxVisites Palau Moja_180x180

Et poden
Interessar
...