FCC-Segell-banner4
S\'inaugura l’escultura \

Notícies

S'inaugura l’escultura "Totem I", de Magels Landet, als Jardins de la Vil·la Florida

bonart barcelona - 19/10/15
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logoNial nou-180x178
El districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi inaugura, el 19 d’octubre a les 19h, l’escultura Totem I, donada per la seva autora, l’artista catalana amb projecció internacional Magels Landet. L’obra es troba als jardins de la Vil·la Florida (carrer Muntaner, 544, Barcelona), com una fusió de l’art i la natura.

La peça va formar part, juntament amb altres Tòtems sonors, del 5è Festival de Música Contemporània celebrat l’any 1998 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Landet és graduada en Art per la Llotja de Barcelona. L’any 1986 va començar a exposar a Espanya i a diversos països del món. Des de 1992 es dedica a la realització de projectes multidisciplinaris. Dins el programa del Fòrum 2004 va participar en l'exposició Catalunya-País de trobada, al Palau Moja de la capital catalana. L’any 2009 es va inaugurar una escultura seva, Còsmic Unió, a l’avinguda Barcelona de la ciutat alemanya de Colònia amb motiu del 25è aniversari de l’agermanament entre les capitals catalana i renana. Recentment ha exposat també a San Francisco (EUA), Alemanya i Moscou (Rússia).

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells