SAC-Bonart-817x88

Notícies

57a Exposició Filatèlica Fires i Festes de Sant Narcís

bonart Girona - 22/10/15
57a Exposició Filatèlica Fires i Festes de Sant Narcís
Baner_Malagrida_Bonart_360x356pxAAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-land
El claustre de la Diputació de Girona, ha estat escenari de la inauguració de la 57a Exposició Filatèlica Fires i Festes de Sant Narcís, organitzada per la Societat Filatèlica Gironina en col·laboració amb la Diputació de Girona.

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila i el president de la Societat Filatèlica Gironina, Antoni Maqueda, han estat els encarregats d'inaugurar aquesta exposició que cada any es realitza coincidint amb les Fires i Festes de Sant Narcís.

La mostra s'articula a través de quatre àmbits temàtics: el primer, fa referència a la història dels projectes espacials; el segon, està dedicat al correu naval de l'armada argentina; el tercer, a les lletres de canvi i segell; i el quart, a la història del segell des de 1900 fins a 1950.

A més, enguany la Societat Filatèlica Gironina ha volgut recordar la col·laboració que des de fa trenta-cinc anys mantenen les dues institucions amb l'objectiu de fomentar i difondre la cultura catalana i gironina a través d'exposicions i d'activitats culturals organitzades de forma conjunta.

Per això, el segell de Correus que s’ha emès per a l’ocasió commemora “35 anys agermanats al servei de la cultura, 1980-2015”.

L’exposició es podrà veure fins a l'1 de novembre, de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h.

A la imatge, Pere Vila i Antoni Maqueda (Foto: Martí Artalejo).

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68