FCC-Segell-banner4

Notícies

L'ACCA engega la sisena edició del curs "El comissariat i la gestió d'exposicions"

bonart barcelona - 26/10/15
BanerVictor04thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El 23 i 30 de novembre, a l'Auditori del Convent dels Àngels, se celebra la sisena edició del curs El comissariat i la gestió d'exposicions, que impulsa l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA).

El curs, que té una durada de 8 hores, és una introducció des d'una perspectiva professional al treball de comissariat i de gestió d'exposicions. Aborda la qüestió de projecte expositiu, revisa el concepte mateix d'exposició i revisa l'estat de la qüestió.

En aquesta edició es tractaran, entre d'altres, les següents qüestions: La nova presentació d'Art Modern al Museu Nacional d'Art de Catalunya (a càrrec de Juan José Lahuerta, Cap de Col·leccions del MNAC); Coordinació d’exposicions. Tipologies i processos. Recorregut des de la teoria a la realitat (a càrrec de Fina Duran i Riu, coordinadora general d’exposicions d’Arts Santa Mònica), Mediació. Processos de treball (a càrrec de Sinapsis / Cristian Añó Frohlich) i L'emergència de generar context (a càrrec de El Palomar: Mariokissme i R. Marcos Mota).

El programa està adreçat a professionals i estudiants formant­-se en l'àmbit de les exposicions, així com artistes i altres agents culturals.

Et poden
Interessar
...

817x68