M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Activitats a la Fundació Setba

Notícies

Activitats a la Fundació Setba

bonart barcelona - 27/10/15
Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356pxLa-Galeria-201602-recurs
La Fundació Seta presenta una amplia i variada programación d'activitats. Fins al 21de noviembre es podrà visitar Seta Jove 2015, una col·lectiva de joves artistes, menors de 30 anys, que per vuitè any consecutiu organitza la Fundació Setba amb la intenció de donar veu a les joves promeses del nostre art contemporani.

Del 26 de novembre al 30 de gener, i com cada mes de novembre, Setba s'endinsa en el passat de la Plaça Reial, per descobrir-ne la història d'un dels establiments, personatges i records que perduren en la memòria col·lectiva. Enguany, Setba ens descobreix la història d'un enllustrador de sabates que es va convertir en un dels mags de més prestigi d'Europa. Aquesta és la història de Fructuós Canonge.

El 12 de novembre a les 18 h. en el marc del projecte La memòria de la plaça, que vol recuperar la història i els records sobre la Plaça Reial de Barcelona i la seva gent, Setba presenta el documental De la Vanguardia al Sidecar. Una obra de Morrosko Vila-San-Juan, per la qual comptem amb la col·laboració de TVE. La projecció tindrà lloc als Cinemes Maldà de Barcelona i serà l'acte teloner de l'exposició La màgia de la Reial.

Et poden
Interessar
...