JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

L'Acte solidari "Posem fi a la polio" recauda diners per més de 2.800 vacunes

L\'Acte solidari \
bonart sant cugat del vallès - 28/10/15
El 26 d'octubre va celebrar l'Espai Lluis Ribas junt amb el Rotary club a l’Auditori de Sant Cugat, l’acte solidari Posem fi a la polio en el qual Lluis Ribas vai presentar el seu “autoretrat d’una malaltia”. L'acte va recaudar per més de 2.800 vacunes.
 
A l’acte presentat per Josep Mª Vallès, van assistir els regidors de l’ajuntament de Sant Cugat, de benestar social, Susanna Pellicer, de cultura Carmela Fortuny i d’ensenyament Esther Salat; i va comptar amb la intervenció dels doctors Enric Portell i Mª Victòria Amargós de l’Institut Guttmann, el doctor Josep Roca, cirurgià plàstic de System Roca, i la regidora Susanna Pellicer.
Lluís Ribas va obrir l’acte amb un escrit dedicat a la malaltia i la seva relació amb ella. El doctor Portell va explicar les seqüeles de la post polio que ara es comencen a conèixer en les persones que van patir aquesta malaltia als anys 50. També va explicar que en aquests moments s’està començant un assaig clínic d’un tractament que estan investigant els laboratoris Grifols i que es portarà a terme a l’Institut Guttmann.
 
Després dels parlaments es va presentar l’obra de Lluís Ribas Retrat d’una malaltia. Els assistents a l’acte en grups de 10 persones van tenir un temps per veure l’obra i després omplir una petita enquesta explicant la seva impressió i percepció del missatge de la pintura. Aquestes enquestes serviran entre d’altra documentació a l’escriptora i poeta Marta Pessarrodona per escriure una biografia sobre Lluís Ribas i la seva relació amb la malaltia que ell mateix pateix. 
 
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal