817x68-cat

Exposicions

"Camins de Ferro" a Alacant

\
bonart alacant - 30/10/15
L'estació de ferrocarril d'Alacant acull fins 23 de novembre, l'exposició de les obres seleccionades del 27è concurs fotogràfic Camins de Ferro, organitzat per la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols en col·laboració amb Adif.

Aquesta mostra aplega un total de 71 fotografies, de 69 autors, premiades i seleccionades d'entre les més de 2.100 imatges, procedents de 22 països, que van prendre part en la present edició del concurs. Amb l'exposició, es brinda al viatger i al visitant la possibilitat de gaudir d'obres originals i de qualitat en el seu temps d'espera o el seu pas per l'estació ferroviària.

El recorregut s'emmarca en el Programa Estació Oberta Adif, que té entre els seus objectius potenciar les estacions com espais de trobada, cultura i difusió de valors accessibles a tots els ciutadans.

En esta edición han participado 1.090 fotógrafos procedentes de 22 países, con 2.134 obras, entre las que se ha otorgado el primer premio a la fotografía A puertas abiertas, de Encarna Mozas (Soria); el segundo para la obra La edad de hierro II, del autor José Torres Tabanera (Málaga), y el premio Autor Joven para Time Flies de Guillermo Tomás Sanchez (Granada).


Los fotógrafos premiados con un Accésit han sido: Alfonso Batalla de Antonio (Vizcaya), Lola Botia Romo (Madrid), Luis Camacho Peral (Madrid), Rogelio Camargo Camacho (Sevilla), Carlos González López (Madrid), Rafael Gutiérrez Garitano (Álava), Marcos Serrano Barbero (Madrid) i Manuel del Visso López (Málaga).

Banner-Eggleston-180x180px_v1-catbonart-1_1

Et poden
Interessar
...