banner-elscatala-817x88px

Exposicions

"Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas" finalitza a Terrassa

bonart terrassa - 03/11/15
Gif_Viladot_180x180_2banner-elscatala-180x180px
El 5 de novembre, s'inaugura al Centre Cultural de Terrassa l'exposició itinerant Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas. El Departament de Cultura organitza l'itinerari d'aquesta mostra, que finalitza el seu recorregut en aquest municipi, on es podrà veure fins el proper 20 de desembre.


Abans de la seva arribada al Centre Cultural, l'exposició s'ha vist a Cerdanyola, a Badalona, a Tortosa, a Manresa, a Santa Perpètua de Mogoda, a Mollet del Vallès, a Alella i a l'Hospitalet de Llobregat. A més, El Museu Picasso de Barcelona va acollir la instal·lació Ombres, que forma part de l'exposició, en el marc del Novum 2015, el Festival de la Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona.


Produïda i presentada al Museu d'Art de Cerdanyola, i comissariada per Fina Duran, la mostra pretén ser una mirada des del present a una obra del passat i amb l'esperit cap al futur, materialitzat amb les aportacions del TCteamwork. Aquest equip està format per Tom Carr, conjuntament amb dos joves artistes, Massimiliano Moro i Lourdes Santandreu Planas.


L'exposició compta, a més, amb la col·laboració d'un artista local a cadascun dels municipis que visita.


En aquesta exposició es mostra clarament com l'eco de l'obra de Carles Buïgas ha despertat l'interès de Tom Carr i el seu equip i ha provocat una reacció creativa i un diàleg fructífer que ha possibilitat, a través de l'anàlisi del treball fet, arribar a una creació artística de gran interès dins els paràmetres més contemporanis.


L'obra Ecos de Carles Buïgas (2013), que dóna títol a l'exposició, ha estat creada especialment per reflectir el diàleg entre els dos artistes, i esdevé eix principal de la mostra. Aquesta obra, per mitjà d'un seguit de projeccions, mostra l'anàlisi de les formes i de les parts integrants de l'obra de Buïgas (llum, forma, color i aigua), que Tom Carr fa des de la mirada actual.


La mostra ha estat seleccionada com a projecte artístic relacionat de l'Any internacional de la Llum i les Tecnologies basades en la Llum, proclamat aquest 2015 per la ONU.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022