970x250_appec2021
Montserrat Rodríguez exposa a l’espai 3er Esquerra de CoEspai

Exposicions

Montserrat Rodríguez exposa a l’espai 3er Esquerra de CoEspai

bonart girona - 08/11/15
Nial nou-180x178thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
El 5 de novembre, a les 19.30 h, s’inaugura la darrera exposició del cicle Realitats Alterades amb el projecte Paisatge amb cadira blava. Variacions de l’artista Montserrat Rodríguez aka nyx10110 a l’Espai 3er Esquerra de CoEspai de Girona.

Montserrat Rodríguez aka nyx10110 és geògrafa i artista multidisciplinària. Els seus treballs transiten per disciplines diverses com la fotografia, la performance, el videoart i l’art sonor i els seus projectes giren al voltant de la relació que estableix amb el territori i el paisatge.

Guanyadora de la beca Espai de CoEspai

Montserrat Rodríguez va ser la guanyadora de la Beca Espai que atorga CoEspai, una beca que consistia en la cessió d’un espai de treball durant tres mesos amb la finalitat de desenvolupar un projecte que acabaria donant forma a l’última exposició del cicle “Realitats Alterades”. El jurat, format per Rita Andreu, comissària del cicle; Azahara Cerezo, artista visual i multimèdia i comissària del cicle 2014; Lluïsa Faxedas, professora de la Universitat de Girona; Pierre D. La i Joan Mateu, artistes, van premiar d’entre els 15 projectes presentats Paisatge amb cadira blava. Variacions, seguint els criteris de qualitat del projecte i viabilitat en la seva execució.

Paisatge amb cadira blava. Variacions

Durant el transcurs de la beca, l’artista ha realitzat el projecte Paisatge amb cadira blava. Variacions, un treball en procés que pren el paisatge del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter com a marc d’intervenció artística i una cadira blava com a leitmotiv de la seva obra. El projecte es concreta en una sèrie de fotografies, vídeos i registres sonors, que l’artista porta acumulant al llarg dels darrers quatre anys, que posen en evidència la relació que l’individu estableix amb el seu entorn més immediat i les conseqü.ncies de la seva interacció amb el territori. Al mateix temps, però, tots aquests documents i registres es poden llegir com una detallada cartografia de la seva pròpia deriva creativa.

L’exposició es pot visitar fins al 17 de desembre.

Et poden
Interessar
...