FCC-Segell-banner4
El Centre Párraga acull la zona intermitent sobre l\'univers creatiu d\'Ángel Haro

Exposicions

El Centre Párraga acull la zona intermitent sobre l'univers creatiu d'Ángel Haro

Baner_HaPicasso_Bonart_360x356thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021


El Centre Párraga de Múrcia acull fins el 12 de gener de 2020 l'exposició de l'artista i escenògraf Ángel Haro, Zona intermitente, una mirada particular sobre la seva obra i els seus processos creatius dels darrers vint-i-tres anys. 

 

El projecte s'articula com una instal·lació de caràcter multidisciplinar creada específicament per als espais 2 i 3 del Centre Párraga, amb la qual l'autor proposa un recorregut per peces essencials que han intervingut en diversos projectes i que ara dialoguen entre ells per primera vegada en un mateix espai, oferint nous significats. 

 

Zona intermitente fa referència a aquest nou espai on conviuen les obres exposades i en el qual conflueixen diferents experiències creatives de l'artista i els límits del seu propi llenguatge s'expandeixen.


Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Banner_817x68_01