DP_Bonart-1280x150px

Exposicions

"Monocromo" de Dave Donné a la galeria Pilar Serra

\
bonart madrid - 12/11/15
La galeria Pilar Serra inaugura el 12 de novembre a les 20 h. l'exposició Monocromo de Dave Donné.

Encara que la seva formació es va encaminar cap al vidre, vidrieres similars a les que trobem en esglésies i catedrals, aviat va derivar en instal·lacions i vídeo art, encara que al poc temps va començar de nou, aquesta vegada com a escultor i pintor.

El considera que pinta com un escultor, els límits entre pintura i escultura estan difusos en la seva obra, són escultures que pots penjar a una paret, en les que la llum que es projecta sobre elles juga un paper important. El seu treball es qualifica com minimalista, i així és com ell considera la seva obra.

La seva forma de treballar és el resultat final de tot un procés, que comença desenvolupant una idea, fent càlculs, prenent mesures, realitzant dibuixos i esquemes que ocupen la major part del temps en el procés de creació, el resultat final és la culminació d'un molt de temps de reflexió, ja que només quan tot encaixa perfectament, comença a materialitzar l'obra, és una execució vulnerable, ja que una línia equivocada, un sol moviment dubtós pot distorsionar tota l'obra que es revelaria com inutilitzable.

L'exposició es podrà visitar fins al 7 de gener del 2016.
JP_Bonart-180x180-Online_Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1