banner-elscatala-817x88px
Matinal fotogràfica al Museu de la Vida Rural amb Josep Bou

Notícies

Matinal fotogràfica al Museu de la Vida Rural amb Josep Bou

bonart l'espluga de francolí - 17/11/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Deu anys després de deixar la ciutat de Barcelona per anar a viure en un llogarret situat a l’interior de la Catalunya rural, el fotògraf Josep Bou presenta un llibre d'autor (35 exemplars numerats i signats) que porta per títol Diagonal, 3.650 dies després i que es presenta com un relat fotogràfic del seu retrobament amb la ciutat, més concretament amb la Diagonal, un mosaic arquitectònic que ens explica l’evolució econòmica i el creixement urbanístic de Barcelona.

Josep Bou ha col·laborat amb l’equip del Museu de la Vida Rural en diferents ocasions i com que a ambdós parts els hi agrada treballar en formats no habituals, s'ha organitzat conjuntament una matinal fotogràfica amb motiu de la presentació de Diagonal, 3.650 dies després.

L’acte central d’aquesta matinal serà “Diàleg amb Josep Bou conduït per Albert Carreras”, però també hi haurà la projecció d’un vídeo-resum del llibre i un debat obert amb els assistents i l’opció de dinar en acabar l'acte.

Nascut a Igualada l’any 1950, Josep Bou ha dedicat tota la seva carrera al món de la fotografia, acostant-s’hi des de diferents angles. Ha estat fotògraf per a premsa, ha fet fotografia de moda, ha dirigit la fotografia de documentals i anuncis i ha fet més d’un centenar d’exposicions de la seva obra. Membre fundador de l’Associació de Fotògrafs Professionals, cal destacar entre els seus reconeixements la medalla d’or del festival de Nova York. Ha col·laborat diverses vegades amb el Museu on va presentar, entre d'altres, la seva exposició Translatici [5+5].

Et poden
Interessar
...

817x68