MG_Bonart-1280x150p

Exposicions

Primera exposició individual de Florian Pumhösl a la galeria Parra & Romero

Primera exposició individual de Florian Pumhösl a la galeria Parra & Romero
bonart madrid - 17/11/15
La galeria Parra & Romero presenta la primera exposició individual de Florian Pumhösl (Viena, 1971) titulada Alteration of Character. L'exposició s'inaugura el 19 de novembre a les 19 h. i  es podrà visitar fins al 30 de gener de 2016.

Florian processa els temes més recurrents de l'art, l'arquitectura i el disseny gràfic de les avantguardes històriques per crear un nou model estètic a través de la pintura, el cinema i la instal·lació. El seu llenguatge visual, purament formal, es basa en el llegat del modernisme. La manera de producció d'aquestes noves sèries ens recorda als experiments d'avantguarda amb la tipografia i les arts gràfiques,

A través de les seves exploracions sobre diferents tipus de cal·ligrafia, Pumhösl emfatitza la naturalesa arbitrària del signe. En buidar aquests sistemes del seu valor d'ús, els s'obre a altres associacions. Les línies transformades de l'obsoleta i contemporània cal·ligrafia georgiana es converteixen en pictòriques quan se les allibera del seu pes lingüístic i la linealitat del text escrit. De la mateixa manera, una simple línia en un mapa rabínic podria significar simultàniament una demarcació territorial, un riu o una ruta de viatge.
Revistes_Banner_300x250180x180CAT

Et poden
Interessar
...