FCC-Segell-banner4
Salvador Juanpere cedeix l\'obra \

Notícies

Salvador Juanpere cedeix l'obra "Demos-Kratós" al Museu d'Arqueologia de Catalunya

bonart barcelona - 24/11/15
220317_Verdu_Bonart-180x180Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
El 25 de novembre, a les 13h, tindrà lloc al Museu d'Arqueologia de Catalunya (Passeig de Santa Madrona, 39) la col·locació de la placa commemorativa de la cessió de l’obra Demos-Kratós, signada per l’escultor Salvador Juanpere (Vilaplana, Baix Camp, 1953).

L'esdeveniment, que s'insereix en la voluntat de la Fundació Vila Casas d'establir vincles amb les institucions culturals del territori i afavorir l'accés al coneixement de l'art contemporani català, comptarà amb la presència del director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Josep Manuel Rueda, l'artista i Glòria Bosch, directora d'art de la Fundació Vila Casas.

La peça -avantsala de l'exposició Demos que s'ha pogut veure al Museu d'Arqueologia entre l'abril i el juny d'aquest any- és un projecte d'instal·lació escultòrica que, en paraules del seu autor, "acull el sentit, la intenció i el paral·lelisme que l'exposició proposa entre les arrels arqueològiques de l'exercici democràtic i la seva pràctica estesa fins als nostres dies".

Dos grans carreus provinents de la pedrera del Mèdol, Tarragona, donen cos a una instal·lació que interpel·la al ciutadà essent encara al carrer, i que volen posar en connexió el Museu amb el territori que l’envolta i al qual pertany. La instal·lació vol mostrar el caràcter ancestral de les nostres arrels sociopolítiques, i connectar-les amb els moments decisius que viu país.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68