banner-elscatala-817x88px
Virgina Rivas presenta els seus \

Exposicions

Virgina Rivas presenta els seus "Paisatges Sonors" al Gran Café

bonart cáceres - 30/11/15
180x180Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
La programació de Las Paredes del Gran Café continua amb la seva quarta temporada de la mà de l'artista Virginia Rivas qui presenta la seva nova exposició de pintures, Paisatges sonors.

Es tracta d'una col·lecció de més d'una trentena d'obres de petit i mitjà format realitzades durant els últims dos anys, a cavall entre Espanya i Itàlia on ha exercit com a professora de pintura a la Universitá delle LiberEtà d'Udine.

Una sèrie d'obres on l'artista part de la música com a inspiració primigènia, per proposar-nos un recorregut visual per cançons i bandes musicals que li provoquen la necessitat de plasmar sobre el llenç, a través d'un procés de sinestèsia que la pintora ve aplicant en els seus últims treballs.

Per això, empra l'informalisme com el camí més directe per representar visualment les sensacions abstractes que susciten la música, mitjançant tècniques que conjuguen el gest pictòric, la superposició de colors, o la incursió de textos escrits a mà, amb un resultat aparentment 'naïf 'però que amaga un acurat sentit de la composició.

L'exposició, que es va inaugurar el 26 de novembre a El Gran Cafè (Av. Sant Pere d'Alcántara 6, Càceres), es pot visitar fins al gener del 2016.

A la imatge, un fragment de l'obra No quiero perderte.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]