BONART-817x68px-Màscara
L\'onzena edició d\'Art Madrid arribarà al febrer

Certàmens

L'onzena edició d'Art Madrid arribarà al febrer

bonart madrid - 02/12/15
180x180-1thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La fira d'art contemporani Art Madrid celebra la seva onzena edició del 24 al 28 de Febrer de 2016 a la Galeria de Cristall de CentroCentro Cibeles, amb 46 galeries i una significativa entrada d'expositors internacionals.

Per tercer any consecutiu, durant la Setmana de l'Art de Madrid, el cor de la ciutat s'omple d'art contemporani amb les propostes dels més de 200 artistes que podrem gaudir a la fira d'art contemporani Art Madrid. En el Programa general de la fira participen en aquesta edició 27 galeries espanyoles: les veteranes 3 Punts Galeria, Galeria Miquel Alzueta, Galeria Marc Calzada, Galeria Balaguer, Artur Ramon Art i El Quatre Art Gallery, de Barcelona; les madrilenyes Materna i Herència, BAT Alberto Cornejo, Hispànica Contemporània (Madrid-Mèxic), Galeria Kreisler i Galeria Del Cigne; Alba Cabrera i Galeria Benlliure, ambdues de València; Aurora Vigil-Escalera Galeria d'Art, de Gijón; Montenegro, de Vigo i Moret Art, de la Corunya.

A les que s'uneixen aquest any 11 noves galeries: Alonso Vidal i Galeria Trama, de Barcelona; la Galeria Artizar (La Llacuna, Tenerife), cis-art (galeria nòmada), Espiral (Noja, Cantàbria), Kir Royal Gallery (València), Galeria Vanguardia (Bilbao), Galeria Vint-i-06/13 (Mallorca), Pep Llabrés Art Contemporani (Mallorca) i les galeries Estampa i Marita Segòvia, de Madrid. Menció especial mereix la gran participació de galeries estrangeres (11 en el Programa General) en Art Madrid'16 amb Art Lounge Gallery (Lisboa, Portugal), Galeria Collage Havana (l'Havana, Cuba) i Moleiro 's Gallery (Cuba), Schmalfuss Berlin ( Berlín, Alemanya) i 100 Kubik (Colònia, Alemanya), Yiri Arts (Taipei, Taiwan), Kaplanon Galleries (Atenes, Grècia), Maksla XO (Riga, Letònia), Norty Mécénat (París, França), Alba Àrea Gallery (Brescia , Itàlia) i Galleria Unique (Torí, Itàlia).

Per a Alfonso de la Torre, crític d'art i membre del Comitè de Selecció AM16 "no es tractava, tan sols, de destacar les millors propostes sinó, a més, de crear un conjunt divers i atractiu per al públic, que entenem compte tant amb especialistes com amb noves generacions de col·leccionistes i interessats en l'art contemporani ".

En el Programa #OneProject, format per vuit projectes en format 'només-xou i comissariat per Carlos Delgado Mayordomo, hi participen les galeries Alejandro Gallery (Barcelona), Espai Nuca (Santander), Espai Valverde (Madrid), Galerie Voss (Düsseldorf, Alemanya), Mojácar Factory Art (Mojácar, Almeria), Ogami Press (Madrid), Plom Gallery (Barcelona) i síncresis (Empoli, Florència, Itàlia). Els artistes que les representen en el projecte de Mayordomo dels desvetllarem en detall molt aviat.

I, com avanç, el #ProgramaParalelo d'activitats AM16 (xerrades, taules rodones, tallers, trobades ...) estarà dedicat per complet a Art i gènere, sobre identitat, protagonisme i visibilitat de la dona en el món de l'art.

Et poden
Interessar
...