BONART-817x68px-Màscara
\

Biblioteca

"El ojo de Miró", amb fotos de Jean Marie del Moral, es presenta a la Fundació Miró

bonart barcelona - 03/12/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
El 10 de desembre, a les 19h, la Biblioteca Jacques Dupin de la Fundació Joan Miró acull la presentació del llibre El ojo de Miró, amb fotografies de Jean Marie del Moral i textos de Joan Punyet Miró.

"Editar un àlbum amb belles fotos d’objectes trobats per mi i per enriquir-lo posar-hi algun pochoir o litho amb colors, amb un text poètic o poema, o millor un poema meu...". Amb aquesta anotació en un dels seus carnets d’apunts dels anys quaranta, Joan Miró explica un dels projectes que li agradaria fer. El ojo de Miró respon, en part, a aquell desig explícit del creador.

El fotògraf Jean Marie del Moral ofereix una mirada poètica que posa de manifest la rellevància dels objectes en l’obra de Miró. Per la seva banda, Joan Punyet, nét de l'artista fa un retrat a partir del poder evocador dels objectes i posa en relleu el paper de l’estudi com a refugi de l’artista.

El ojo de Miró ha estat editat per La Fábrica en col·laboració amb la Fundació Pilar i Joan Miró, la Successió Miró i la Fundació Joan Miró.

Aquesta presentació s’emmarca dins l’exposició Miró i l’objecte, que es pot veure fins al 17 de gener de 2016 a la Fundació Joan Miró.

Et poden
Interessar
...