BannerFCC_Bonart
Programació del Casal Solleric per al 2020

Notícies

Programació del Casal Solleric per al 2020

Impremta Pages - banner-180x178Banner-Tina-180x180px_v1-cat
El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i la directora general d’Arts Visuals, Aina Bauzà han presentat la programació del Casal Solleric per al 2020. 

Noguera ha destacat que “amb aquesta programació apostam per una gran presència de dones i per obres amb missatge feminista”, el tinent de batle ha afegit que “vull mostrar la meva satisfacció per presentar la programació del 2020 a principis de desembre d’enguany”

La directora del Solleric, Aina Bauzà, ha explicat que “El Casal Solleric ha d'esdevenir una institució pública dedicada a impulsar la creació i la promoció de les arts i el pensament contemporanis, oberta a l'experimentació i la recerca, posant atenció a les pràctiques artístiques emergents i permeables, als contagis entre llenguatges i als nous formats”.

L’objectiu principal d’aquesta programació és definir i desenvolupar un programa estable d'exposicions de les arts visuals del present en totes les seves manifestacions, que esdevingui motor de pensament i  reflexió crítica i creativa entorn del món contemporani, amb totes les contingències locals i les relacions globals, i que connecti les pràctiques locals amb les nacionals i internacionals.

 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...