FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"The Characters", de Joan Morey a Es Baluard

bonart palma - 12/12/15
Baner_Viladot_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Es Baluard de Palma presenta, fins al 10 de gener del 2016, The Characters, de Joan Morey, un projecte que reflexiona sobre l’ús del llenguatge en un moment de malestar ciutadà com l’actual.

El ciutadà ha recuperat la veu per expressar les seves mancances i necessitats. El subjecte ha recuperat la “veu pública” per reivindicar la seva ideologia o disconformitat davant d’una sèrie d’esdeveniments que trastornen l’estructura social. És per això que l’ús del llenguatge s’ha vist amplificat per les noves tecnologies, que, tot i servir de megàfon per al poder democràtic, no han aconseguit substituir l’espai real per la llibertat d’expressió i la manifestació de l’opinió ciutadana.

Joan Morey, amb The Characters, recull aquests comportaments i canvis gramaticals en l’ús del llenguatge per interposar amb altres formes de comunicació artística, en què el missatge, la paraula o el text s’exposen de manera menys directa i habitualment disfuncional.

El projecte es desenvolupa en tres formats artístics (site-specific, instal·lació i performance) i en tres llocs diferents (aparador d’El Corte Inglés, el gabinet d’Es Baluard i l’espai públic de Palma) per obtenir una obra canviant que experimenti diversos espais de comunicació i diferents tipus d’espectadors.

A la imatge, The Characters, 2015 de Joan Morey.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner