banner-elscatala-817x88px

Notícies

Jornada "Temptativa paisatge" al Museu de la Vida Rural

bonart l'espluga de francolí - 18/12/15
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1La-Galeria-201602-recurs
Temptatives culturals de paisatge és una jornada d'activitats i reflexió que se celebrarà dia 19 de desembre al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, entre d’altres llocs, en relació a l'exposició Temptativa paisatge.

La jornada té la intenció d'establir un marc de coneixement, discussió i debat sobre les formes de producció cultural i artística que entenen el paisatge des de la consciència creativa i la interrelació de l'acció humana vers la natura i el paisatge “antropitzat”.

En el treball expositiu Temptativa paisatge presentat al Museu de la Vida Rural, es plantegen mirades i posicionaments enfront d’un paisatge canviant i sovint malmès com el del Vallès, a la zona metropolitana barcelonina; alhora que rastregen quines són les temptatives possibles que es poden donar des de la cultura i l'art.

Programa

10 h. Sortida del grup de Barcelona cap a la Morera del Montsant.

12 h. Visita al centre ADDEND a La Morera del Montsant i explicació del projecte per part dels seus impulsors, Montserrat Cortadellas i Francesc Vidal de Comissariat associació.

14,30 h. Dinar conjunt.

16 h. Desplaçament al Museu de la Vida Rural a l'Espluga de Francolí

17 h. Visita comentada a l'exposició Temptativa paisatge per part de Sitesize.

17,30 a 19,30 h. Presentació de Montserat Cortadellas i Francesc Vidal. Des de la seva llarga experiència de treball cultural, artístic i pedagògic en el context específic del Priorat. A continuació debat amb els següents convidats: Santi Giol de No a la MAT Girona; Leandre Romeu de La Conca 5.1; Montserrat Cortadellas i Francesc Vidal i Elvira Pujol i Joan Vila Puig de Sitesize.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021