FCC-Segell-banner4
L\'Espai Eat Art prolonga la mostra \

Exposicions

L'Espai Eat Art prolonga la mostra "Fer la farina blana” de Tino Soriano

bonart banyoles - 20/12/15
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021La-Galeria-201602-recurs
L'Espai Eat Art (plaça Major, 33, Banyoles) prolonga fins al 9 de gener l’exposició Fer la farina blana de Tino Soriano, una sèrie de fotografies que mostren diversos aspectes del recorregut d’un dels aliments processats més antics que existeix, el pa, des del camp de blat fins a la representació que n’han fet grans artistes, passant per imatges de diversos processos de la seva producció.

El mateix dia de la clausura de la mostra, l'Espai Eat Art acull el concert de Duot & Johannes. Duot, format per Ramon Prats a la bateria i Albert Cirera al saxo, es tornen a reunir amb el contrabaixista suec, Johannes Nästesjö. El grup té una llarga trajectòria en el món de la música improvisada: 3 discs editats, tres gires europees i col·laboracions amb gent com Mats Gustafsson, Agustí Fernández, Hugo Antunes, Carlos Zingaro i un llarg etcètera. Un d’aquests col·laboradors ha estat Nästesjö, amb qui van compartir una gira per Suècia i Dinamarca. En aquesta ocasió, la trobada serà a Catalunya, passant per Barcelona, Vilafranca del Penedès i Banyoles.

El Puntal-Laboratori de les Arts

Del 23 de gener al 5 de febrer, El Puntal-Laboratori de les Arts (carrer Girona,161, Banyoles) acull la instal·lació sonora Equilibris precaris de CaboSanRoque.

Equilibris precaris, que s'inaugura el 22 de gener a les 20h, és una instal·lació sonora que reorganitza la majoria dels collages mecànics-sonors d’objectes creats per CaboSanRoque en els darrers 15 anys i la seva extensa col·lecció personal de fetitxes per construir un paisatge laberíntic de tòtems i fites topogràfiques, acumulacions d’objectes personals i creacions mecàniques.

La instal·lació posa en relació el vessant de CaboSanRoque com a col·leccionistes de sons, amb el col·leccionisme d’objectes, fruït de diferents experiències vivencials, viatges, obsequis i troballes. D’aquesta manera, els objectes personals i les creacions es relacionen entre , esborrant qualsevol valor jeràrquic entre ells. Proposen una topografia emocional per explosió d’un arxiu de rareses, condensació i expansió de sons i objectes, el so excepcional de la quotidianitat: cintes mètriques, caps de vedella, ampolles de laboratori, pintes, fotografies, butaques, caragoles i magnetòfons.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021