FCC-Segell-banner4
Una mirada contemporània a la temàtica del paisatge en la 16a edició del cicle \

Exposicions

Una mirada contemporània a la temàtica del paisatge en la 16a edició del cicle "Maridatges"

bonart haro - 28/12/15
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1La-Galeria-201602-recurs
Bodegues Roda (avinguda Biscaia, 5. Barri de l'Estació, Haro), La Rioja, acull la 16a edició del cicle d'exposicions Maridatges, organitzada per la Fundació Foto Colectania des de l'any 2007 amb la finalitat de mostrar la diversitat de mirades que s'estableixen en la reunió de les fotografies de diferents autors de la seva pròpia col·lecció.

En aquesta ocasió, els protagonistes són quatre fotògrafs, Juan Manuel Castro Prieto, José Guerrero, Humberto Rivas i Luis Vioque que, a través d'una selecció de trenta fotografies, mostren les seves diferents aproximacions a la temàtica del paisatge.

"El paisatge va ser un dels gèneres més desenvolupats des dels inicis de la fotografia, ja que, per primera vegada, va permetre mostrar amb precisió llocs inaccessibles, satisfent així la nostra innata curiositat pel desconegut", comenta Pepe Font de Mora, director de Foto Colectania i comissari d'aquesta exposició.

Els hereus d'aquells fotògrafs aventurers no pretenen avui dia acostar-nos a paratges desconeguts, sinó mostrar d'una manera diferent el paisatge i els espais quotidians amb les seves mirades contemporànies.

La mostra es pot visitar fins al 30 d'abril del 2016.

A la imatge, la fotografia de José Guerrero Tàmesi, Londres, 2008.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura