banner-elscatala-817x88px
Ernest Farrés, Joan Longas i Miniprint a la galeria Artèria

Exposicions

Ernest Farrés, Joan Longas i Miniprint a la galeria Artèria

bonart igualada - 07/01/16
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_Viladot_Bonart_360x356
El 14 de gener a les 20 h. Artèria inaugura Miniprint Cadaqués. Artistes guanyadors de les 35 edicions del concurs. Gravat. El Mini Print Internacional de Cadaqués és un concurs de gravat obert a totes les tendències i tècniques d'estampació, on hi participen artistes de tot el món que convoca anualment la Galeria Fort de Cadaqués.

La proposta es convoca mitjançant la divulgació de les bases de participació que es dirigeixen a artistes, tallers de gravat, escoles, universitats i mitjans de comunicació especialitzats de tot el món. El resultat de la convocatòria acostuma a reunir uns 650 artistes de 50 països de tots els continents. La qualitat tècnica i formal de les obres participants és molt alta, i això ha donat la força per continuar convocant el certamen any rera any des del 1981.

Des de sempre, el Mini Print Internacional de Cadaqués ha tingut l'ambició i la intenció de ser mostrat al major nombre de públic possible. La itinerància de l'exposició és de gran importància per a l'organització, que ha aconseguit en aquests anys que l'exposició hagi viatjat per diversos països, entre ells els Estats Units, Japó, Corea, França, Anglaterra, Irlanda, Finlàndia, Andorra, Mèxic, Colòmbia i Espanya, on ha tingut un gran èxit.

Des del 1995, l'exposició es presenta anualment i de forma paral·lela a Cadaqués, a la galeria L'Etangd'Art de Bages (França), i a Anglaterra. A més, se celebren les exposicions internacionals i nacionals que puguin sorgir esporàdicament.

Tots aquests elements són els que asseguren la continuïtat i l'èxit de convocatòria d'aquesta bella i interessant mostra de l'obra gràfica internacional que a ARTÈRIA presenta ara amb una exposició dels guanyadors de les 35 edicions des del 1981.


D'altra banda, el 16 de gener a les 20 h. Artèria inaugura Pintura i poesia d'Ernest Farrés i Joan Longas. "Interpretant una mateixa ciutat i la seva arquitectura en termes poètics i pictòrics, compartint el seu efecte en les nostres particulars sensibilitats, volíem imaginar-hi la vida i encomanar-nos a la seva filosofia i la seva llum".
 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021