Banner_MaquinesdelTemps_970x250

Exposicions

"Origen" de Martí Gasull, Yurina Quintanas i Salvi Danés a la Llotja del Tint

\
bonart banyoles - 13/01/16
El col·lectiu TINTXXI presenta l'exposició Origen de Martí Gasull, Yurina Quintanas i Salvi Danés el 16 de gener a les 19 h. La mostra romadrà oberta fins el 6 de març del 2016.

Territori de ficció o escenari d’una realitat, Origen es presenta com un projecte fotogràfic que pretén mostrar una experiència personal viscuda en plena llibertat metodològic i creativa. Origen busca despertar la curiositat de l’espectador, crear un imaginari personal on es vegin reflectides les emocions i sensacions viscudes en el camp de treball dels tres autors. Pretén erosionar lleugerament la capa moderna i contemporània que ens protegeix dels nostres instints més primaris, naturals i animals.

El joc transcorre en ple hivern en una cala de la costa brava, només accessible a unes hores a peu. Origen és el pretext que els autors utilitzen per mimetitzar-se en l’entorn d’una illa imaginària, fugir del paisatge antropomòrfic i redescobrir els instints més primitius. Amb aquest exercici, busquen plasmar l’experiència viscuda al combatre l’aïllament, la incertesa i les inclemències del temps. Com aquests factors influeixen en la psique i, conseqüentment, en la capacitat perceptiva i creativa.

Origen transforma i recull la visió dels autors i crea una atmosfera on la natura i els instints envaeixen la zona de confort, retrobant emocions i paisatges perduts en un inconscient col·lectiu.

 
Eude, genericLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88