download

Exposicions

"Recol·lectar" d'Eduardo Hurtado al Espai tactel

\
bonart valència - 15/01/16
La galeria Espai Tactel inaugura el 15 de gener Recol·lectar d'Eduardo Hurtado. Recol·lectar és un exercici expositiu, formal, metodològic i processual, de desenvolupament específic en l'espai de la Galeria Espai Tactel. En aquesta primera part Hurtado traslladarà el taller a l'espai expositiu, generant una sèrie de materials, registres i peces específiques.

A la segona part del procés, Caçar, Hurtado reinterpretarà totes les restes del seu treball i els interrogarà a partir d'un element relator del "desig" i "la falta" (una acció fotogràfica en col·laboració amb l'artista mexicana Elssie Ansareo) a la sala d'exposicions de la Torre d'Ariz, a Basauri. Finalment , Vibrar, com a nota gràfic / performativa, tancarà el projecte en LaTaller (Bilbao).

El projecte s'articula al voltant de les dues exposicions, un seminari / conferència, un taller, una sèrie de converses privades (i mai revelades) que tensionen el procé , dues accions performatives cimentades en la lectura i un reader acumulatiu de textos (tant relatius al projecte com relacionats amb la trajectòria d'Hurtado).

canal-mnactec-180-180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px