BONART_1280x150

Exposicions

"Ad Infinitum" de Wilfried Prager a Àmbit. Galeria d'Art

\
bonart barcelona - 16/01/16
Àmbit. Galeria d'Art inaugura el 21 de gener a les 19.30 h. Ad Infinitum de Wilfried Prager.
Wilfried Prager (Paris, 1964), està diplomat en relacions internacionals per la Universitat Americana de París. Al llarg dels seus nombrosos viatges Prager descobreix l'art contemporani, i aquesta passió li porta a realitzar estudis de fotografia en la Parson’s School of Design de Nova York així com història de l'art en la École du Louvre.
Prager realitza la seva primera exposició l'any 1989, amb una pintura d'estil informal inspirada en l'expressionisme abstracte americà i també en l'obra d'Antoni Tàpies. Un any més tard, a mitjans dels 90, coneix al pintor txec Miloslav Moucha qui li introdueix en l'escena artística txecoslovaca i amb qui comença una llarga col·laboració. A Praga realitza diverses exposicions i el 1998 decideix traslladar-se a Bohèmia, on estableix el seu estudi. A partir d'aquest moment, la pintura de Wilfried Prager experimenta un notable canvi cap al neoromanticisme amb l'aparició de fràgils siluetes en espais de llum difusa. L'any 2003, l'artista s'instal·la a Barcelona on el seu treball evoluciona cap a un paisatgisme ja sense figures. En el seu taller barceloní, l'espai i la forma de les seves noves creacions tornen a l'abstracció, i la frontera intangible entre la llum i les ombres genera una pintura més intensa, més poètica, que neix del desig de formular el món des dels colors i les formes.
En aquesta exposició, Wilfried Prager ens mostra un univers tridimensional de sensacions cromàtiques matisades per la llum; signes que recorren al color com a suport i que converteixen l'expressió plàstica en un arriscat desplegament d’emocions policromes. En paraules de JF Yvars: “l'art doblegat a la fantasia i el descobriment fractal de l'enigma-llum, aquesta incògnita insoluble que condiciona la mirada del temps”.
L'exposició es podrà visitar fins al 5 de març del 2016.
Eude, genericBonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90