Expo Josep Coll 2022 baner
\

Exposicions

"Animal", un assaig de fotografia de Fran Martí a Out of Africa

bonart sitges - 20/01/16
Impremta Pages - banner-180x178Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Del 6 de febrer al 28 de març de 2016, la galeria Out of Africa de Sitges presenta Animal, un assaig de fotografia artística de Fran Martí (Barcelona). Martí és un autor independent amb una extensa trajectòria com a fotògraf de viatges, vida salvatge i retrats de tribus indígenes. Les seves fotografies són misterioses, poderoses, íntimes, èpiques i alhora, emocionants.

Paral·lelament a l'exposició de fotografies, Out of Africa presentarà una col·lecció demáscaras zoomorfes que han ballat durant les festes rituals tradicionals de les ètnies babau i Gurunsi de Burkina Faso, acabat portades del nostre últim viatge a aquest país.

Després diversos viatges fotogràfics al nord i al sud del continent americà ia diversos països asiàtics i europeus, Fran Martí començar el seu periple africà a Kenya el 2007. Des de llavors, el seu projecte l'ha portat a col·laborar amb tribus indígenes d'Etiòpia així com de Namíbia, Zàmbia, Tanzània, Zimbabwe, Gàmbia, la República Sud-africana i Botswana.

Elefants, rinoceronts, guepards, lleopards, gossos salvatges, girafes, babuins, facoquers, gibons, nyus, zebres, antílops, lleons, búfals d'aigua, hipopòtams, flamencs, llops marins, hienes i cocodrils són alguns dels animals que ha fotografiat.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1