BONART_1280x150

Exposicions

"Consideracions al respecte 13" a PalmaDotze

\
bonart santa margarida i els monjos - 21/01/16
PalmaDotze, en col·laboració amb EtHall, presenta Consideracions al respecte 13 fins al 28 de febrer del 2016. Aquesta exposició reuneix obres de deu artistes de procedències, personalitats i actituds molt diferents. Segurament el dibuix és la disciplina en la que duna manera més clara es retrata lartista. No hi ha on enganyar, les coses són com les veiem. No hi ha més, ni menys. Consideracions al Respecte 13 neix dun diàleg, una complicitat estètica, un reconeixement mutu a la tasca desenvolupada, a la insistència, a laferrament a una vocació.
El dibuix és la disciplina que segurament defineix millor els interessos dun artista. Després del pensament és el dibuix, a vegades fins i tot, és el dibuix el què defineix pensament.
 
"Al començar a preparar aquesta exposició, EtHall i PalmaDotze, vam establir una dinàmica: una sensibilitat filtra una altre sensibilitat, o lexercici de posar-se a laltre banda, aprendre a apreciar les coses desde un punt de vista aliè sense renunciar a lintent de portar a laltre a la teva posició. I així... Així arribem a un resum que defineix una sensibilitat que oscil·la entre lambició de donar el què considerem que és el millor i lhumiltat dentendre que la tasca no sacaba mai. Sempre en busca de lexcel·lència."
 
En la construcció de la seqüència expositiva es conforma el relat. Són les obres les que destil·len pensament. El comissari llegeix en veu alta el text que subjau en les obres. Potser organitza els capítols...
JP_Bonart-180x180-Online_SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90