970x250_appec2021
Albert Llobet exposa als Estats Units

Notícies

Albert Llobet exposa als Estats Units

bonart figueres - 24/01/16
Impremta Pages - banner-180x178banner-elscatala-180x180px
El dia 28 de gener s'inaugurarà l'exposició "Looking behind white colour" de l'artista empordanès Albert Llobet a la galeria Isabella Garrucho Fine Art & Lecler Contemporany Gallery situada al carrer 19 Williar Road, Norwalk, Connecticut, USA. La mostra de pintura es podrà visitar durant tot el mes de febrer.

- Quines obres presentes.- Les obres exposades són dels últims 3 anys, encara que hi ha molta presència del darrer on he anat trobant noves maneres de tractar la tela, transformant-la a partir de la idea que el quadre no es pinta sino que tan sols ens endinsem dins la immensa superfície blanca per tal d'anar trobant dins aquest colors tots els altres que es van descobrint i ensenyant darrere el blanc de la tela a través d'una textura intrigant i enèrgica.
- Tenim entès que estaràs a Londres fins al mes d’abril… Com és que t’has decidit d’exposar els EUA i no a Londres? És la primera vegada que exposes els EUA?
- La veritat és que tot comença quan vaig anar a fer un intercanvi a la Rhode Island School of Design ( Providence, Rhode Island USA ) una de les millors escoles d´art i disseny i que em va obrir els ulls. Jo era el típic que cada cap de setmana després de la Universitat marxava cap a casa (Figueres) i aquella decisió em va canviar la perspectiva del món. Quan vaig tornar vaig deixar d’anar a casa tan sovint, viatjar més...
El contacte va venir de la magnífica estada en aquell lloc on vaig fer, sobretot, molts bons amics que encara conservo. Un dia un amic em truca i em diu té una amiga galerista interessada amb els meus quadres. No m'ho vaig pensar dues vegades. Vaig agafar els quadres els vaig enrotllar i em vaig presentar a la galeria una setmana després.

- Tens previst portar aquesta exposició a algun altre país?
- Aquesta exposició s’inaugura a Connecticut però està prevista d’exposar a Nova York on hi tenen una altra galeria.

- Quin és el teu calendari d’exposicions?
- La veritat és que estic pendent d'una exposició que em feia molta il·lusió i que va quedar pendent el desembre de l’any passat a una galeria de Puerto Rico però per problemes que està passant el país vàrem tenir que ajornar-ho. Espero poder-la fer molt aviat.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1