FCC-Segell-banner4
HD Riudebitlles prorroga \

Exposicions

HD Riudebitlles prorroga "Busca’t la vida, artista!" de David Ribas

bonart sant pere de riudebitlles - 05/02/16
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner_Viladot_Bonart_360x356
HD Riudebitlles prorroga l’exposició de pintures de David Ribas Busca’t la vida, artista! fins al 28 de febrer de 2016.
 
El títol de la mostra arrenca d’un article de premsa sobre creadors que recorren a l’entusiasme i la inventiva per tirar endavant els seus projectes.
 
En el seu cas, Ribas compagina la seva activitat com a pintor amb la gestió d’un petit hotel rural (B&B), que combina art i allotjament. Des de la seva creació, aquest establiment manté una programació d’activitats culturals, tant d’iniciativa pròpia com de col·lectius artístics i d’altres entitats, amb la voluntat d’oferir un espai obert a l’art contemporani.
 
Des del seu espai penedesenc, Ribas manté un compromís amb el territori i amb la creació artística. La mostra que ara presenta és un recorregut pels seus darrers treballs, que van de la pintura –entre l’abstracció i la figuració amb formes i elements arquitectònics– a les composicions amb lletres, ja sigui sobre parets –grafits–, paper, tela o pedres.
 
Fidel a la seva vocació de pintor, Ribas ha desenvolupat durant anys un llenguatge característic, personal, vinculat als elements arquitectònics que l’envolten, dels quals ofereix una particular visió.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-