FCC-Segell-banner4
Inauguració dels actes del centenari de l’edifici de l’antiga Caixa Sabadell

Notícies

Inauguració dels actes del centenari de l’edifici de l’antiga Caixa Sabadell

bonart sabadell - 06/02/16
on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart180x180
S’ha celebrat a la seu modernista de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 l'acte d'inauguració del centenari de l'edifici.

Coincidint amb la data d'obertura al públic de l'edifici ara fa just cent anys, la Fundació ha volgut commemorar l'efemèride amb la realització d'un acte que, conduït per la periodista Glòria Serra, ha comptat amb la participació del professor Daniel Giralt-Miracle, que ha impartit la conferència titulada "El modernisme, esclat de les arts i dels oficis", i la sorprenent intervenció de la pintora Mariona Millà i els músics Marcel Casellas i Gerard Alís que han ofert una actuació de dibuix instantani musicada.

La pintora ha realitzat en directe una pintura de gran format que representava la façana de l'edifici de la Fundació i en acabat ha retallat un tros de l'obra que ha ofert al president de l'entitat.

Els parlaments han anat a càrrec de. Joan B. Casas, president de la Fundació, Maria Àngels Torras, directora de Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i, presidint l'acte, Juli Fernández, alcalde de Sabadell.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura