FCC-Segell-banner4
Francisco Copado nou director-gerent de la Fundació Pilar i Joan Miró

Notícies

Francisco Copado nou director-gerent de la Fundació Pilar i Joan Miró

bonart palma - 06/02/16
Baner_Viladot_Bonart_360x356Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
La Comissió de Govern de la Fundació Pilar i Joan Miró ha aprovat la proposta de la comissió de selecció per escollir Francisco Copado Carralero com a nou director-gerent de la Fundació. La selecció del candidat ha estat a càrrec d’una comissió integrada per experts en la matèria i representants del Patronat de la Fundació.

Copado ha destacat entre la resta d’aspirants perquè el projecte presentat contempla una gestió integral de la Fundació, el qual respon a les necessitats actuals i considera aspectes que van des de la missió del Museu, la gestió del fons museístic, documentals, bibliogràfic, del patrimoni arquitectònic i l’estímul de la investigació, la difusió i els recursos econòmics, humans i públics de la Fundació.

El nou director-gerent combina una formació de titulació universitària i màster en gestió del Patrimoni Cultural i Museologia per la UB i el coneixement de llengües (alemany, italià, francès, català, castellà i anglès), amb coneixements del món de l'art i la cultura contemporània. També acredita capacitat per dirigir la gestió econòmica i desenvolupar xarxes de relacions, tant nacionals com internacionals, amb altres centres d’art, espais de creació i organisme culturals.

Una de les novetats és que el nou director-gerent subscriurà un contracte d’alta direcció amb una durada de dos anys i amb la possibilitat de pròrroga de dos anys com a màxim. L’anterior convocatòria es va fer per quatre anys.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat