Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Homenatge a la Fundació Joan Miró a l’Ateneu Barcelonès

Homenatge a la Fundació Joan Miró a l’Ateneu Barcelonès
bonart barcelona - 11/02/16
L’Ateneu Barcelonès celebra el 17 de febrer un acte d’homenatge a la Fundació Joan Miró de Barcelona amb motiu dels quaranta anys des que aquesta institució va obrir les portes a la ciutadania de Barcelona, del nostre país i d’arreu del món.

Amb aquest reconeixement es vol fer palès com la Fundació Joan Miró és, des de fa 40 anys, un referent en les maneres de fer dins l’àmbit de les arts visuals. Seguint la voluntat del seu creador de ser un espai viu, acull les pràctiques artístiques més experimentals, aposta per la transversalitat i el trencament de les barreres entre disciplines, fomenta projectes creatius i, a partir de Joan Miró com a exemple d’artista internacional i arrelat a la terra, exposa noms cabdals de l’art internacional i artistes que defineixen el teixit cultural català.

En aquest acte participaran persones que han treballat en la Fundació i per la Fundació: artistes, comissaris, estudiosos de l’obra de Joan Miró i també alguns dels amics que varen fer possible juntament amb Miró la Fundació.

L’acte estarà presentat per Vicenç Altaió i Lluís Utrilla i hi intervindran Frederic Amat, Montse Badia, Nimfa Bisbe, Jordi Casassas, Jaume Freixa, Daniel Giralt-Miracle, Rosa Maria Malet, Barbara Marchi, Xavier Olivé, Pilar Parcerisas i Jordi Pablo.

 
BANNERS BONART_180x180300x300

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px