banner-elscatala-817x88px
Guillermo Mora i Teresa Solar presenten \

Exposicions

Guillermo Mora i Teresa Solar presenten "L'escriptori circular" a La Panera

bonart lleida - 12/02/16
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
El Centre d'Art La Panera presenta, el 13 de febrer, nou programa expositiu amb quatre mostres que es podran visitar fins al 22 de maig.

A L'escriptori circular, Guillermo Mora (Alcalá de Henares, 1980) i Teresa Solar (Madrid, 1985) plantegen una gran instal·lació que parteix d’un moble de treball poc comú: l’escriptori circular. La seva intervenció específica per a la Planta 0 s’expandeix en l’espai i revela múltiples capes i dimensions.

El potencial performatiu de la moda, la seva capacitat generativa, rau en el seu caràcter eminentment públic. És en aquest sentit que el disseny de moda té una especial rellevància en la seva capacitat d’actuar en els nostres cossos. Es descobreix a la mostra Vestir i desvestir cossos. Fenomenologies d’aparició. Hi ha obres de David Delfín, Esther Ferrer, Rubén Grilo, Enric Majoral, Txell Miras, Juan Muñoz, entre d'altres.

En paral·lel, a l'Espai miniPanera, es presenta la proposta Seguir el fil, un recorregut per descobrir diverses textures que es poden reconèixer al tacte i imaginar quines són les seves possibles utilitats.

A més, La Panera, acull, fins al 13 de març, la sèrie de cartells Situacions, al Centre de Documentació. El projecte és fruit de la invitació que la Temporary Gallery de Colònia va fer a Sergio Rubira per participar en la presentació d’aquest centre d’art durant els primers dies de la 56a Biennal de Venècia.

A la imatge, un fragment de L'escriptori circular.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells