banner-elscatala-817x88px
Rubén Guerrero a la Galeria Rafael Ortiz

Exposicions

Rubén Guerrero a la Galeria Rafael Ortiz

bonart sevilla - 16/02/16
Baner_Subirachs_Bonart_360x356180x180
La Galeria Rafael Ortiz de Sevilla presenta, del 15 de març al 4 de maig, La réplica afectiva de Rubén Guerrero.

Rubén Guerrero planteja, amb aquesta la seva segona exposició individual a la galeria Rafael Ortiz, la sospita que cada imatge conté múltiples i diferents traduccions formals, entenent que cadascuna d'elles és igual de vàlida.

Acceptant aquesta premissa, Guerrero planteja un exercici morfològic, estratègic i darwinià en direcció contrària a l'habitual procés d'esbossar, valent-se en aquest cas d'una obra final resultant per proposar, a continuació, diferents versions del mateix motiu des de posicionaments pictòrics molt allunyats. D'aquesta manera queden en evidència les maneres de fer i les seves múltiples possibilitats mimètiques i tècniques, renunciant de forma conscient i premeditada a la idea d'estil, tan relacionada amb la pintura.

Es tracta d'obres precises, estratificades i reconcentrades, en què la pintura és emprada gairebé com a material de construcció. Per a això, el pintor es serveix, significativament, de motius arquitectònics trobats, fragments de superfícies o relleus escultòrics on s'inscriuen, com si d'una intervenció es tractés, figures geomètriques simples. Això confereix a l'obra un caràcter dual i equívoc, propiciant una segona lectura diferida que ens remet a la coneguda sèrie Correcció perspectiva de Jan Dibbets.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura