banner-elscatala-817x88px
David Latorre a la Galeria Antoni Puyó

Exposicions

David Latorre a la Galeria Antoni Puyó

bonart saragossa - 18/02/16
banner-elscatala-180x180pxthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La Galeria Antoni Puyó inaugura el 19 de febrer  la segona exposició individual de David Latorre a la galeria, una intervenció site-specific, dissenyada especialment per al nou espai inaugurat, al costat del darrer projecte de l'artista que dóna títol a l'exposició, Arquitectura, cos i indumentària. La mostra es podrà visitar fins al 30d'abril del 2016.

"L'artista càrrega de connotacions biològiques a l'arquitectura, posant-la en relació amb el cos i amb la indumentària. La seva idea parteix del fet que l'ésser humà és, en origen, pell (justament el major òrgan del cos), que necessita la vestimenta per definir-se com a ésser social, i que l'arquitectura i la ciutat li proporcionen un context concret on Ser.
En les seves fotografies, preses a l'antic Aquarterament La Mercè, l'empremta humana, encara que absent, és palpable. L'abandonament, i el seu terrible silenci, es transformen en aquesta sèrie en metàfores visuals de la ruïna. Es tracta d'una exposició sobre el pas del temps, la ruïna com a entitat viva i l'Ésser Humà com a catalitzador dels canvis", escriu Semíramis González

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1