Expo Josep Coll 2022 baner
Les narratives contemporànies de Moisès Gil a la Galeria Jan Royce

Exposicions

Les narratives contemporànies de Moisès Gil a la Galeria Jan Royce

SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250La-Galeria-201602-recurs
Inaugurada el mes de setembre de 2019 durant la València Disseny Week, la Galeria Jan Royce, al carrer Almirante, 1, de València, formalitza la seva obertura com a nou espai expositiu començant la seva temporada oficial amb una mostra escultòrica de l'artista de Cocentaina Moisés Gil.

Autor de dilatada trajectòria, singularitzada per un estil propi que uneix la reflexió sobre la condició humana a la interpretació de l'espai que habita l'individu, l'obra de Moisés Gil mixtura entre la figuració i l'abstracció tridimensional, representant l'home en la seva relació amb l'arquitectura que l'envolta, amb una narrativitat metafòrica que oposa el personatge humà definit qualitativament dinàmic i expressionista amb un espai-temps delimitat per estructures geomètriques funcionals que el refugien, el contenen o el condicionen.

Plantejades com a apartats o capítols encapsulats d'una mateixa història, en les seves escultures l'ésser humà existeix, és i hi és, en funció de les construccions que ha projectat com la seva pròpia extensió corporal, emocional i moral.

Les seves arquitectures s'alcen en l'espai en perfils esquemàtics i línies volumètriques en els quals la discontinuïtat i el buit es refereixen a la idea d'un procés en definició: la de la llar que l'home construeix i reconstrueix permanentment com si fos un símbol d'identitat. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021