BONART_1280x150

Exposicions

"Generació satèl·lit" a l'Estudi Tigomigo

\
bonart terrassa - 23/02/16
L'Estudi Tigomigo presenta l'exposició Generació satèl·lit, que es podrà visitar fins al 26 de febrer del 2016. Els artistes Imanol Buisán, Eva Jolis i Albert Roca es troben per, a partir del collage i la deconstrucció, reflexionar sobre el nostre imaginari col·lectiu, la pertinença al grup o la necessitat del record generacional. Tres mirades que despullen, des d'òptiques diferents i crítiques, els conceptes de privat i públic, la idea d'identitat i la passió pel collage.

L'exposició Generació satèl·lit neix d'un joc. Un repte llançat per l'artista egarenc Imanol Buisán a dos creadors del món del collage: Eva Jolis i Albert Roca. A través d'un diàleg fragmentat, els tres artistes rendeixen homenatge als seus ídols i fusionen passat i present per mitjà de collages.

L'artista egarenc Imanol Buisán ha trobat en la disposició de fragments de fotografia, retalls, papers i objectes quotidians la seva veu. Participa en el projecte artístic i col·laboratiu Los días contados, creant un collage diari i col·labora activament amb diversos fanzines i publicacions artístiques.

Albert Roca és un artista reusenc polifacètic i creatiu. En la base de totes les seves obres es troba la transformació de la matèria, el reciclatge i la creació a través d'allò que la societat rebutja.

Les obres d'Eva Jolis s'han pogut veure en exposicions col·lectives a Tarragona, Montbrió del Camp, Amposta, Bràfim. A més, aquesta artista del collage també ha desenvolupat projectes de comissariat a Catalunya.

 
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal