FCC-Segell-banner4
La infància d\'Efraïm Rodríguez a la Galeria 3 Punts

Exposicions

La infància d'Efraïm Rodríguez a la Galeria 3 Punts

bonart barcelona - 25/02/16
180x180 Banner-FERIARTE-AImpremta Pages - banner-180x178
La galeria 3 Punts de Barcelona presenta, fins al 27 de febrer, una mostra d’Efraïm Rodríguez (València, 1971) formada per una desena d’escultures de format mitjà.

Efraïm Rodríguez continua la seva temàtica centrada en la infància. En aquesta ocasió, l’escultor treballa amb diversos tipus de fusta: alzina surera, faig...

Peces perfectament acoblades amb fustes diferents en què es pot apreciar una evolució de la tècnica, tot aportant en el seu conjunt textura i una gran varietat de matisos.

Les escultures d’Efraïm Rodríguez transmeten innocència, delicadesa i són encara realistes; sempre hi ha present un toc surrealista, com si la imaginació dels nens representats participés en el procés, que s’evidencia sobretot en els elements que les envolten, o dels quals semblen emergir. Tal com escriu Conxita Oliver: “L’obra escultòrica d’Efraïm Rodríguez és una reflexió sobre l’objecte, encara que la seva mirada és del tot realista i escorcolla totes les parts de l’anatomia humana i animal –motiu preferent del seu treball–, l’execució és voluntàriament industrial.”

A la imatge, detall de Llop, 2015 d'Efraïm Rodríguez.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021