banner-elscatala-817x88px
JUSTMAD visibilitza la creació feta per dones

Notícies

JUSTMAD visibilitza la creació feta per dones

BONART-180x180-CervellsNial nou-180x178
JUSTMAD reivindica el paper de les dones artistes i aconsegueix paritat entre homes i dones en la 11ena edición de la fira que se celebra del 27 de febrer a l'1 de març de 2020 al Palau Neptú de Madrid.

Més del 50% d'artistes participants seran dones de nacionalitat espanyola i estrangera. La fira comptarà amb un total de 87 dones i 84 homes aconseguint formar part d'un canvi de tendència en el qual es pretén donar més visibilitat a la creació feta per dones que, malgrat que cada vegada és major, sovint no es veu reflectida en el mercat de l'art.

Existeix un compromís explícit per part de JUSTMAD de posar sobre la taula els debats presents i aportar el seu gra de sorra a la transformació, també des del mercat de l'art.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-