banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Ítem" d'Albert Alís a Galeria d’Art Anquin’s

bonart reus - 03/03/16
Gif_Viladot_180x180_2180x180
Del 4 de març al 12 d’abril de 2016, la Galeria d’Art Anquin’s presenta Ítem d'Albert Alís. Albert Alís, Mataró 1961, ha estat deixeble de mestres de la pintura com Pablo Mañé i Josep Martínez Lozano; i al mateix temps ha pujat artísticament com a professor a pintors reconeguts. La seva trajectòria com a aquarel·lista es ben coneguda i va ser mereixedora de premis com el J. Martínez Lozano a la V Biennal de Pintura Jove de la galeria Anquin's (Reus 1991), o Primer Premi d'Aquarel·la Vila de Palamós (1994).

Actualment, l’obra de l’Albert Alís ens ofereix una visió peculiar del món i de la pintura creant expressius espais, suggerint amb les formes i evocant amb un color suggeridor, tot sota el signe de la sobrietat. En aquesta exposició l’artista ens mostra la seva obra sota un títol que juga i s'inspira en les vivències i els records, ja que la intimitat és la que vertebra el conjunt de la col·lecció que ens mostra. Records i vivències que, tot i ser personals, poden ser tal vegada comuns o molt semblants als que té la majoria de la gent. Són tanmateix records plàcids, de moments gairebé fugissers o bé tan habituals en el nostre dia a dia que sovint ens passen per alt.

L'Albert Alís interpreta un viatge sense melangia damunt la tela tot suggerint amb la taca i evocant amb el color, sempre sobri. Com diu el mateix autor: quan ja està tot dit, una paraula de més -una pinzellada de més- distorsiona el missatge.

Et poden
Interessar
...

817x68