FCC-Segell-banner4
Convocat el Premi Arts Visuals Arranz Bravo 2016

Convocatòries

Convocat el Premi Arts Visuals Arranz Bravo 2016

bonart l'hospitalet de llobregat - 08/03/16
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021q2w-MKl4
La Fundació Arranz-Bravo de l’Hospitalet de Llobregat convoca la quarta edició del Premi d’Arts Visuals Arranz-Bravo. Els artistes participants hauran d’enviar un dossier o un projecte relacionat amb la seva obra contemporània a l’adreça postal o electrònica de la fundació. No hi ha restricció de tema, ni de disciplina artística, ni de format. Hi podran optar els artistes entre 18 i 40 anys.

Material a presentar: Dades personals, data naixement, centre on realitza els estudis d’art (no és obligatori), dades de contacte… Documentació gràfica, que consistirà en un màxim de 10 imatges dels treballs dels dos darrers anys,  i se’n detallarà la fitxa tècnca  (Títol, any, tècnica, mides…)  de cada una de les obres. (Es pot entregar el dossier tant en document físic com en digital).

Premi: Hi haurà un sol guanyador. El premi consistirà en una exposició individual a la seu de la Fundació Arranz-Bravo de l’Hospitalet durant 2 mesos del 2017, comissariat, despeses de producció i l’edició d’un catàleg. S’avaluaran els dossiers que s’entreguin abans del 15 de juny del 2016. Els dossiers seran sotmesos a votació per un jurat seleccionat per la Fundació Arranz-Bravo. Es comunicarà el nom del guanyador abans de l’1 de juliol del 2016.

Per a més informació:  Fundació Arranz-Bravo Av. Josep Tarradellas, 44 – 08901 L’Hospitalet de Llobregat.

www.fundacioarranzbravo.cat

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021