banner-1280x150-gene

Notícies

Es reuneix el Patronat de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca

Es reuneix el Patronat de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca
bonart palma - 18/12/19

Com cada any per aquestes dates, els membres de la Comissió i el Patronat de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, es reuneixen per a fer balanç i debatre sobre el present i el futur de la Fundació. En aquesta reunió bianual de tancament de l'any, s'han tractat, entre d'altres, la ratificació de la contractació del director — gerent de la Fundació, l’aprovació de la proposta de pressupost per a l’exercici 2020 i l’estat de l'inventari i catalogació de la col.lecció de la Fundació, entre altres punts.

Per tal de donar continuïtat als projectes encetats per l'actual director-gerent de la Fundació, s'ha aprovat per unanimitat i amb una única abstenció, la renovació en el càrrec de Francisco Copado per un període de 3 anys. En aquest sentit s'ha presentat i aprovat també un pla estratègic 2020-202 que té com a objectiu principal concloure i consolidar projectes per tal de preservar el patrimoni de la Fundació i el llegat de Joan Miró a la ciutat de Palma. 

Al 2020, la programació expositiva de la Fundació Miró Mallorca estarà condicionada per l’ intervenció integral de l’Edifici Moneo i més concretament per la substitució de la coberta-estany. Aquesta intervenció afectarà a les sales expositives i està prevista que es dugui a terme durant el segon semestre del 2020. Fins a l’acabament de les obres es continuarà amb l’exposició Miró, obres del fons de la Fundació que ocupa tots els espais expositius: Estrella, Cúbic i l’espai Zero.  

A la imatge, detall de la fotografia de família dels membres del Patronat de la Fundació (juny 2019).

banner-oro-180x180-geneBonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88