Expo Josep Coll 2022 baner
Alfredo Igualador a la Fundació ONCE

Exposicions

Alfredo Igualador a la Fundació ONCE

bonart madrid - 21/03/16
Baner_Viladot_Bonart_360x356180x180
Fundació ONCE presenta una mostra de l'obra de l'artista amb discapacitat Alfredo Igualador. La mostra estarà oberta al públic a la sala Canvi de Sentit de Fundació ONCE (C / Sebastián Herrera, 15) fins el proper 10 de juny.

La mostra exposa un total de 60 obres en què l'artista ofereix una sèrie de collage realitzats a partir de retalls d'obres d'altres artistes, com el pintor i escultor Sol LeWitt.

Segons explica el mateix Alfredo Igualador, aquesta exposició no té títol, però tracta de la pintura i dels pintors, del que els ocupa i del que els preocupa. "Però no aconsegueixo posar-li un títol que pugui acostar-se a insinuar de què tracta alguna cosa com això. En la meva boca s'instal·la una mena de desert ".
En les línies que recull el fullet que acompanya l'exposició l'autor explica que la pintura està ja gairebé situada fora de la història, "i fins quan un pinta -podríem dir- 'al que babau', està generant un discurs. I s'ha d'atenir al que s'ha dit. I ha de fer-se càrrec. A dia d'avui, el mateix objecte artístic és el discurs ".
Afegeix que com a pintor "he intentat en aquestes dues sèries atenir-me a la pintura, als propis pintors i al seu nominalització, com a eixos del meu propi discurs".

D'aquest artista madrileny s'ha escrit que "destrossa als mestres per fer-se un collage". Ell respon: "No sé si destrossar era la meva intenció, però sí entendre'ls, conèixer-los, comptar-los, transcendir i donar-li curs a això de la pintura, de la història i del seu fer-se i continuar".

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021