FCC-Segell-banner4
Margot Ruiz, guanya el concurs del logotip del XXV aniversari d\'ArteSantander

Notícies

Margot Ruiz, guanya el concurs del logotip del XXV aniversari d'ArteSantander

bonart santander - 23/03/16
Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356180x180
El concurs organitzat pels responsables de la fira internacional d'art contemporani, que el mes de juliol (del 16 al 20), celebra el seu vintè aniversari, està promogut per la direcció de l'esdeveniment i sota l'auspici de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport del Govern de Cantàbria i l'Ajuntament de Santander, entitats patrocinadores de la fira.
La convocatòria, destinada als professionals del disseny gràfic nascuts o amb residència a Cantàbria, ha comptat amb una alta participació (40 projectes presentats). En aquest sentit, l'organització es mostra molt satisfeta per l'èxit de la resposta, qualitat i creativitat dels dissenys proposats. Segons el parer del jurat, tres d'elles van destacar de la resta, per la qual cosa es van considerar com a obres finalistes, ja que complien àmpliament els requisits del concurs.
Aquests treballs es varen presentar sota els pseudònims «Joli», «Egim» i «Iván Roldanovich». Finalment, i després de diverses deliberacions, el jurat va dictaminar a favor de la proposta titulada «Joli» presentada per Margot Ruiz. El veredicte va ser unànime en l'elecció de la proposta guanyadora, que va destacar de la resta per la seva major originalitat i dinamisme creatiu, així com per la manera atrevida amb la qual la guanyadora va afrontar el repte.
El jurat del premi, reunit el passat divendres 18 de març, a la seu de la Societat Regional d'Educació, Cultura i Esport (Palau de Festivals), que exerceix d'oficina tècnica de Artesantander, ha estat integrat pel director de la fira, Juan G. de Riancho, al costat de dos reconeguts professionals càntabres del disseny gràfic: Luis García Díaz, dissenyador i responsable de creativitat en l'agència de serveis plens «Nexe Publicitat»; i Raúl Reyes, dissenyador d'àmplia trajectòria i fundador de «Creática Edicions» i «artemásdiseño», entre altres empreses del sector.
Margot Ruiz (Santander, 1965), és llicenciada en Belles Arts, ha exercit com a docent i col·laboradora en un estudi d'arquitectura. A hores d'ara, centra la seva activitat professional dins el camp del disseny. Forma part de «Bonic Estudi», empresa creada el 2015 dedicada al disseny gràfic amb clara vocació pel treball en xarxa i la senzillesa de les seves propostes.

A la imatge, a dalt, el logotip; a sota, Juan G. de Riancho (director), Miriam Diaz, regidora cultura Ajuntament de Santander; Margot Ruiz, guanyadora; Marina Bolado, directora general de la Conselleria de Cultura Govern de Cantàbria; Raúl Reyes i Luis García, dissenyadors i membres del jurat.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021