banner-elscatala-817x88px
Eva Paià presenta \

Exposicions

Eva Paià presenta "Intimitats del conscient" a la Galeria H2o

bonart barcelona - 25/03/16
Nial nou-180x178Baner_Subirachs_Bonart_360x356
Eva Paià presenta Intimitats del conscient a la Galeria H2o del 5 al 22 d'abril del 2016. La inauguració tindrà lloc el dia 5 d'abril a les 19 h.

Intimitats del conscient mostra un recull de l'obra fotogràfica de l'Eva Paià, qui, sota una voluntat furtiva per retratar les sensacions humanes i el món que les influencia i les rodeja, ens obre una porta cap al retrat més íntim de la persona. Mitjançant una estètica fortament marcada per la juxtaposició, l'acumulació i les particularitats detallades del cos –motiu predominant en la seva iconografia– es desvela una percepció hedonista alhora que melancòlica de la noció humana fruit de la voluntat per plasmar el sentiment pur de l'home, el qual s'acostuma a moure dins d'aquesta ambigüitat.

El retrat de sensacions, moments, accions i no-accions aquí desvetllat reafirma l'individu i suposa una des objectivació absoluta del cos humà el qual s'alça sensual, voluptuós i tangible, allunyat dels estàndards i l'aparença contemporanis. D'aquesta manera, a l'exhibició esclaten un ventall de passions i manies on la llum actua com un motiu més de suggestió, tant la sobreexposició com la subexposició emfatitzen l'expressivitat de les fotografies, aquí l'error es converteix en quelcom bell.

Paisatge i naturalesa completen el llenguatge corpori, a vegades aquesta última neix d'un diàleg amb la mateixa nissaga familiar. Així, la naturalesa, les flors no pretenen enviar un simple missatge endolcit sinó que va més enllà sent entès com quelcom molt més salvatge, intrínsec en la jove artista, quelcom que li ha sigut positivament imposat i que completa aquests cosmos de vicis i virtuts.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner