banner-elscatala-817x88px
La fotògrafa Elena Sol guanya la primera edició del certamen The Journey

Notícies

La fotògrafa Elena Sol guanya la primera edició del certamen The Journey

Impremta Pages - banner-180x178Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
El projecte Myrias de la fotògrafa tinerfenya Elena Sol ha estat escollit guanyador d'entre una seixantena de propostes que s'han presentat a la primera edició del The Journey, el certamen fotogràfic de la marca de viatges B the travel brand Xperience.

Myrias és un projecte expositiu realitzat entre 2015 i 2019 i conformat per 44 fotografies que exploren els punts de contacte entre la natura i la civilització ideat per la fotògrafa tinerfenya Elena Sol. El títol Myrias, que fa referència a la paraula grega miríada que significa 'quantitat incalculable' o 'allò que no podem abarcar', ens endinsa en un viatge arqueològic on els llocs del present, comuns a natura i éssers humans, conecten amb el temps en tota la seva magnitud. El projecte s'exposarà el pròxim mes d'abril de 2020 a la galeria de B the travel brand Xperience de Barcelona i a continuació itinerarà per Madrid, Palma de Mallorca i Lisboa.

A través de la seva mirada, la fotògrafa ha establert un viatge fotogràfic que consta de tres fases, una primera fase d'exploració, una segona de representació i una tercera de revelació que ens transporta a un món oníric on tot podria  succeir.

La fotògrafa haurà de dissenyar un projecte expositiu inspirador que es presentarà a Barcelona a partir del mes d'abril de 2020 i que recorrerà diferents ciutats d'Espanya i Portugal.

La convocatòria ha comptat amb l'assessorament de la Fundación Foto Colectania -entitat referent de la fotografia- i ha tingut com a jurat diverses personalitats del món de la fotografia com el fotògraf David Jiménez i la comissària Carmen Dalmau.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat