banner-elscatala-817x88px
VII Mostra d\'art contemporani Circuit Artístic

Exposicions

VII Mostra d'art contemporani Circuit Artístic

bonart barcelona - 31/03/16
SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
De l’1 al 27 d’abril se celebra la VII Mostra internacional i multidisciplinària d’art contemporani Circuit Artístic que Circuit Artístic organitza en col·laboració amb la Fundació Claret a la sala Pere Casaldàliga de Barcelona on exposa un total de 24 obres d'artistes de sis països de les següents disciplines: pintura, escultura, fotografia i pintura digital.

El Circuit Artístic és un entorn professional que té com a objectiu crear i coordinar espais de trobada entre l’artista, els amants de l’art i la societat en general. La gestora cultural compta amb la col·laboració d’entitats públiques i privades com Museus, Fundacions o Diputacions.

En aquesta VII edició el Circuit Artístic vol remarcar sempre el seu caràcter contemporani aportant la creativitat actual d’artistes de diferents punts del món, on la seva visió individual prima en un entorn cada vegada més globalitzat i majoritàriament impersonal. El discurs de l’art sempre ha d’esser inequívocament interior i per tant únic.

En total són 20 artistes seleccionats: José Àngel Gil, Tona Calderón, Jeannette Colil, Mercedes Díaz Pellicer, Angeles Echegoyen, Errealvaro, Miquel Gaher, M. García García, Pilar López Guillén, C. Martínez, Josep Masaguer, Cecilia Morales, Eva Prieto, Elide Ricca, Pedro J. Rodríguez, Enric Rota, Jaime Sanjuan, Carlos Seguí, Irene Turner i Sita Yzern. Comissaria Eva Cunill.

La inauguració se celebrarà el dia 1 d'abril a les 19h.

A les imatges, a dalt, obra de Morales i a sota d'Errealvaro.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021