1280x150CAT

Exposicions

"Cadaqués" de Richard Hamilton a la Galeria David Zwirner

\
bonart londres - 04/04/16
El dia 8 d’abril tindrà lloc la inauguració, a la galeria David Zwirner de Londres, de l'exposició de Richard Hamilton Cadaqués. Aquesta exposició té una importància especial perquè Richard Hamilton, un dels artistes més influents del S.XX, va fer la seva primera exposició individual en territori espanyol a Cadaqués, concretament a la Galeria Cadaqués de Lanfranco Bombelli l'any 1974. Bombelli va fer 14 exposicions individuals de Richard Hamilton entre el 1973 i el 1997.

L'any 2014, tres anys després de la mort de Hamilton, els comissaris Huc Malla (propietari de la Galeria Cadaqués des del 2003) i Vicenç Altaió van fer dues exposicions restrospectives revivint l'esperit del pare del pop art britànic en què va ser la primera mostra individual en galeria privada de la península: Hamilton: Mestre de múltiples i Hamilton-Cadaqués.

L'exposició de Richard Hamilton a la Galeria David Zwirner de Londres va sorgir a partir d’una idea d'Huc Malla (Galeria Cadaqués) i ha estat organitzada per ell mateix amb Rodolphe von Hofmannstahl (Galeria David Zwirner) i Ashley Heath (editor de les revistes Pop i Arena Homme+).

A la imatge, Richard Hamilton (1975) al Bar Melitón, Cadaqués, 1975. Cortesia David Zwirner, Nova York/Londres.
FM_Bonart-180x180px-Onlinebonart-1_1

Et poden
Interessar
...